DOMAĆI UMJETNICI

U znak podrške riječkom kreativnom poduzetništvu gradonačelnik Filipović posjetio galeriju Poneštrica

U znak podrške riječkom poduzetništvu, ali i domaćim umjetnicima i proizvođačima riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegova zamjenica Sandra Krpan posjetili su galeriju Poneštrica smještenu u centru grada.

Riječani, ali i brojni posjetitelji grada u Poneštrici mogu pronaći originalne radove umjetnika i kreativaca pretežno s područja Rijeke i okolice, a u ponudi je zaista veliki izbor umjetničkih radova te originalnih riječkih suvenira.

VIDEO DANA:

Budući da je vrijeme darivanja i kupovine božićnih poklona gradonačelnik i zamjenica kupili su prigodne poklone, a u razgovoru s vlasnicom Poneštrice Željkom Barbarić razgovarali su i o budućim načinima još bolje promocije autohtonih riječkih suvenira i proizvoda. Budući da Rijeka posljednjih godina bilježi sve veći porast broja turista važno je i dalje razvijati ponudu autohtonih riječkih suvenira i proizvoda, „dašak Rijeke“ kojeg turisti za uspomenu nose iz našega grada, a podrška Grada Rijeke Galeriji Poneštrica i ostalim mjestima u gradu koja imaju sličnu ponudu ujedno je i podrška rastu i razvoju riječkog poduzetništva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari