POVEZANIJI SA SVIJETOM

U Zračnu luku Rijeka vratio se EasyJet!

Uz brojne pozitivne vijesti iz Zračne luke Rijeka u posljednje vrijeme, stigla je još jedna sjajna vijest za nadolazeću ljetnu sezonu

Nakon već objavljenog povratka Ryanaira, Condor Airlinesa i Air Serbia, nakon 15 godina jedan od ključnih zračnih prijevoznika zaslužnih za rekordan promet u 2006. i 2007., EasyJet, se vratio u Zračnu luku Rijeka.

“Tako Zračnu luku Rijeka ove godine očekuje ne samo povratak prije-COVID prometa, već i novi rekord u prometu putnika.”, izvijestili su iz Zračne luke Rijeka.

“Zahvaljujući iznimnom trudu i zalaganju Uprave Zračne luke Rijeka, nakon višegodišnjih pregovora između Zračne luke Rijeka i EasyJeta, konačno je postignut zajednički konsenzus.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Opatija, Krk, Crikvenica, Omišalj, predstavnici hotela Jadran Crikvenica i Hilton Rijeka te Sektor Turističke zajednice sa svojim sudionicima osigurali su potporu promotivnim aktivnostima potrebnim za najbolje pozicioniranje Kvarnera na britanskom tržištu, gdje je još uvijek prilično nepoznato.

Tako će navedenim marketinškim aktivnostima regija dodatno potaknuti razvoj britanskog tržišta u našoj regiji, te povećati broj dolazaka s ovog tržišta, koje trenutno čini manje od 1% ukupnih noćenja na Kvarneru.”, stoji u objavi Zračne luke Rijeka.

Easyjet planira započeti promet izravnom linijom za London Gatwick u razdoblju od 3.5.2022. do 29.10.2022., dva puta tjedno, utorkom i subotom. Ulaznice još nisu u prodaji.

”S obzirom na dugoročni konsenzus Zračne luke Rijeka, Turističke zajednice i EasyJeta, vjerujemo da je ovo tek početak vrlo uspješne suradnje, te da od ovog prosperitetnog starog-novog u narednom razdoblju možemo očekivati ​​još puno novih partner linija”, priopćili su iz Zračne luke Rijeka.

Jučer su konačno nakon 15 godina ponovno dočekali easyJet na letu EZY8111 iz London Gatwicka koji će prometovati na istoj liniji svaki utorak i subotu sve do 29.10.2022. Uz London, ovim prijevoznikom od 28.6.2022. možete letjeti i za Berlin!

Djelatnici Zračne luke Rijeka su prvim putnicima EasyJeta za Rijeku poželjeli dobrodošlicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari