JAVNOZDRAVSTVENA AKCIJA

Učenici Medicinske škole obilježavaju dan škole pomažući građanima; Župan Komadina pridružio im se na Korzu

Povodom obilježavanja dana Medicinske škole u Rijeci učenici i profesori cijelog tjedna provode javno zdravstvene akcije za građane grada Rijeke.

Danas na riječkom Korzu upoznaju sugrađane sa prednošću kretanja kao prevencije mnogim nedaćama i bolestima u ovim prilično zahtjevnim pandemijskim vremenima.

Povodom obilježavanja dana Medicinske škole u Rijeci tijekom tjedna održava se nekoliko programa u kojima sudjeluju učenici i profesori škole. Jučer je na Molo longu promovirana važnost kretanja za očuvanje zdravlja, a danas na Korzu građani mogu dobiti informacije o obrazovnim programima Medicinske škole Rijeka koja je, po broju učenika, njih 800 u 8 programa, najveća srednja škola u PGŽ.

VIDEO DANA:

Tom prilikom župan Zlatko Komadina kratko je obišao štand te napomenuo kako je Medicinska škola naša najveća škola, ali i najatraktivnija strukovna škola te zaslužuje i bolje uvjete rada što Primorsko-goranska županija i osigurava kao osnivač škole. Tako je novouređena zgrada u blizini KBC a prije toga je uređen i laboratorij u samom KBC-u, dok je u tijeku izgradnja sportske dvorane, čime se uvjeti rada svrstavaju u sam vrh srednjoškolskog obrazovanja na području PGŽ.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views