PERICA PRPIĆ URUČIO DONACIJU

Udruga “Ajkula”, PGŽ i Grad Bakar donirali djecu iz Doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata “Ajkula” provela je prije mjesec dana na prostoru Doma kulture na Praputnjaku huanitarni projekt pod nazivom »Susret i natjecanje hrvatskih branitelja u kuhanju lovačkog kotlića«, povodom obilježavanja 32. godišnjice osnivanja Specijalne jedinice policije Rijeka – “Ajkula”.

Navedeni projekt podržali su kao partneri Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Bakar uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja RH, Primorsko-goranske županije i Grada Bakra. Na samom natjecanju sudjelovale su 24 ekipe te je prikupljeno 1.055 eura, a PGŽ i Bakar iznos donacije povećali su za dodatnih 800 eura.

Donaciju je Perica Prpić, predsjednik USPDR-a “Ajkula” uručio ravnateljici Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu Suzani Mravinac.

“Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu jako lijepu i korisnu akciju. Sretni smo i zahvalni svima koji nas se sjete i odluče nam pomoći”, rekla je Mravinac.

Zadovoljstvo zbog toga što su bili dio priče koja će uljepšati dane djeci bez adekvatne roditeljske skrbi izrazili su i pročelnik Ureda županije Goran Petrc te predsjednik gradskog vijeća Grada Bakra Milan Rončević.

“Županija je prepoznala humanitarni angažman i djelovanje Udruge Ajkula i naravno da smo se pridružili akciji, baš kao i Grad Bakar”, rekao je pročelnik Petrc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari