222 BAKLJE

Udruga navijača ‘Plavo bijeli otok’ objavila upute pred bakljadu na Krčkom mostu

nPhoto:Bruno Fantulin/PIXSELL

Već sedmu godinu udruge Plavo bijeli otok, Vavik vjerna Kirija te ponovo i Klub navijača Armada manifestacijom “Oluja na Kvarneru” obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Čine to paljenjem 222 baklje na Krčkom mostu u spomen na isto toliko palih branitelja iz Primorsko-goranske županije.

Pred bakljadu koja će se održati 4. kolovoza, iz udruge Plavo bijeli otok objavili su nekoliko važnih informacija i uputa za sudionike i promatrače.

“Bakljada počinje u 21 sat 4. kolovoza, večer uoči praznika dok 5. kolovoza polažemo cvijeće i palimo svijeće ispred našeg murala u čast braniteljima u Njivicama.

Sve sudionike pozivamo na prikladno ponašanje dok na ostale posjetitelje, osobito na one koji će doći sa plovilima u akvatorij Krčkog mosta, apeliramo da NE ispaljuju rakete!

Svi sudionici pozivaju se u 19:30 na okupljanje na parkiralištu ispred mosta gdje će se moći kupiti i prigodna majica.”, priopćili su iz Udruge navijača Rijeka “Plavo bijeli otok”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari