Udruga “Protiv skupog Energa” poziva nadležne institucije u Energo!

Kao što je bilo i za očekivati, nije dugo trebalo čekati reakciju udruge “Protiv skupog Energa” na najavu Energa da će smanjiti cijene grijanja za 7% nakon što su u prosincu prošle godine cijene povisili za 35% i time centralno grijanje u Rijeci učinili najskupljim grijanjem u Hrvatskoj.

Iz udruge “Protiv skupog Energa” poručuju da najavljeni popust nije vrijedan komentara, ali i da će zahtijevati da nadležne institucije detaljno “pročešljaju” Energovo poslovanje. Kao razlog tom najnovijem  zahtjevu navode se slučajni ili namjerni propusti pri izvještaju o poslovanju Energa koje je vijećnicima podneseno na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.

Udruga “Protiv skupog Energa” organizirana je i putem facebooka a trenutno okuplja više od 2.800 istomišljenika. Njihovi zahtjevi su: smanjenje cijena za oko 60% (ukinuti nelegalno povećanje od 35%+ 20% dodatno), lakše isključivanje iz sustava centralnog grijanja, ukidanje paušala i najnoviji, da se “pročelja” poslovanje Energa i odgovornih osoba.

Screen Shot 2015-04-03 at 10.17.35 AM

Autor: Rijecan.in

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari