EVO DETALJA

Udruga SOS Rijeka organizira u srijedu besplatnu pravnu pomoć Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu

Foto: Riportal/ Hrvoje SKočić

Građanke i građani moći će primiti besplatnu pravnu pomoć Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu, u srijedu, 19. listopada 2022. godine, od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka, na adresi Verdieva 11.

Udrugu SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava posjetit će u srijedu, 19. listopada 2022. godine, od 11:00 do 16:00 sati Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi zainteresirani građani i građanke mogu zatražiti i primiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje.

Svoj termin potrebno je rezervirati pozivom na broj telefona 051 211 888. Građani/ke sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Za više informacija, građani/ke se mogu  javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org te na broj telefona 051 211 888.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, stoga su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli/e.

Ovom prilikom podsjećamo da sve žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć te psihološku podršku u udruzi SOS Rijeka, nevezano uz posjet Pravne klinike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari