BRAVO

Udruga Srce za nju darivala pacijente u KBC-u Rijeka

U Velikom tjednu pred uskršnje blagdane riječka udruga Srce za nju organizirala je humanitarnu akciju darivanja pacijenata u KBC-u Rijeka. Nastavak je to uspješnih prošlogodišnjih akcija blagdanskih darivanja gdje su članice udruge poklonima razveselile brojne pacijente na bolničkim odjelima.

Donatorska akcija za pacijente bolnice započela je u ponedjeljak, 3. travnja darivanjem svih pacijenata naručenih na MR ili CT pretragu na Kliničkom zavodu za radiologiju – Sušak i pacijentica na Zavodu za ginekologiju Klinike za ginekologiju i porodništvo.

U utorak, 4. travnja prigodne su darove dobili svi pacijenti u ambulanti Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju, dok su u srijedu, 5. travnja, pokloni obradovali male pacijente na Klinici za dječju kirurgiju i Zavodu za onkologiju Klinike za dječju pedijatriju.

Darivanje je nastavljeno u četvrtak, 6. travnja, kada su uručeni blagdanski paketi pacijentima na Klinici za neurologiju, a akcija je završila na Veliki petak, 7. travnja podjelom poklona bolesnicima na odjelu Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju.

Poklon-paketi za pacijente na odjelima uključivali su pince, orehnjače, makovnjače, kozmetiku i maslinove grančice kao simbol mira, snage i brige za ljude.

U okviru donatorske akcije, predstavnici udruge posjetili su i korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe Turnić i Doma za starije osobe Kantrida za koje su organizirali zabavni program i uručili im prigodne darove povodom Uskrsa.

Volonteri i članovi tima stručne podrške udruge Srce za nju – udruge za pomoć ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, ovom su humanom inicijativom donijeli nadu, veselje i radost onima koji blagdane dočekuju bolesni i sami te tako još jednom pokazali da imaju SRCE ZA SVE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari