BRAVO

Udruga Srce za nju darivala pacijente u KBC-u Rijeka

U Velikom tjednu pred uskršnje blagdane riječka udruga Srce za nju organizirala je humanitarnu akciju darivanja pacijenata u KBC-u Rijeka. Nastavak je to uspješnih prošlogodišnjih akcija blagdanskih darivanja gdje su članice udruge poklonima razveselile brojne pacijente na bolničkim odjelima.

Donatorska akcija za pacijente bolnice započela je u ponedjeljak, 3. travnja darivanjem svih pacijenata naručenih na MR ili CT pretragu na Kliničkom zavodu za radiologiju – Sušak i pacijentica na Zavodu za ginekologiju Klinike za ginekologiju i porodništvo.

U utorak, 4. travnja prigodne su darove dobili svi pacijenti u ambulanti Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju, dok su u srijedu, 5. travnja, pokloni obradovali male pacijente na Klinici za dječju kirurgiju i Zavodu za onkologiju Klinike za dječju pedijatriju.

Darivanje je nastavljeno u četvrtak, 6. travnja, kada su uručeni blagdanski paketi pacijentima na Klinici za neurologiju, a akcija je završila na Veliki petak, 7. travnja podjelom poklona bolesnicima na odjelu Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju.

Poklon-paketi za pacijente na odjelima uključivali su pince, orehnjače, makovnjače, kozmetiku i maslinove grančice kao simbol mira, snage i brige za ljude.

U okviru donatorske akcije, predstavnici udruge posjetili su i korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe Turnić i Doma za starije osobe Kantrida za koje su organizirali zabavni program i uručili im prigodne darove povodom Uskrsa.

Volonteri i članovi tima stručne podrške udruge Srce za nju – udruge za pomoć ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, ovom su humanom inicijativom donijeli nadu, veselje i radost onima koji blagdane dočekuju bolesni i sami te tako još jednom pokazali da imaju SRCE ZA SVE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari