Udruga “Stari Papir Za Novi Osmijeh” u Crikvenici će prikupljati potrepštine za bolnicu

Foto: Facebook/Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh

Udruga “Stari Papir Za Novi Osmijeh” provodi projekt “Vozači velikog srca” u suradnji s Udrugom “Iznajmljivači sa srcem” 

U sklopu projekta obavljaju besplatan prijevoz djece s teškoćama u razvoju na rehabilitacijska putovanja te osobe s invaliditetom i besplatan prijevoz tereta za humanitarne organizacije i institucije.

Također, organizatori već treću godinu provode i akciju “Opremimo Dječji-je Odjel-e” kroz koju prikupljaju i prevoze potrepštine za bolnice i/ili institucije koje brinu o djeci s teškoćama u razvoju te djeci općenito.

14. veljače 2020. udruga dolazi u Crikvenicu i organizirati će dežurstvo za prikupljanje potrepština. Kao i u prethodna dva navrata, tako će se i ovaj put prikupljati sredstva za Specijalnu Bolnicu Kroničnih Bolesti Dječje Dobi Bistra.

Organizatori ovim putem i putem svoje Facebook stranice mole za pomoć na način da im se jave zainteresirane osobe za projekt jer su im povratne informacije vrlo bitne za planiranje akcije.

U protekle tri godine su u nekoliko navrata prikupljali i prevozili donacije za Pedijatriju Opće Bolnice Pula i Dječji odjel klinike za infektivne bolesti Zagreb.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/kZWrXCNS-QQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari