Ljubitelji Harryja Pottera, u četvrtak je vaš dan u riječkom Tower Centru!

Foto: Facebook/Tower Center Rijeka

U četvrtak 6. veljače knjižara Hoću knjigu, koja se nalazi na 4.katu Tower Centra, očarat će vas magičnim programom!

Prvom četvrtku u veljači već se tradicionalno, od 2014. godine, vesele mali i veliki čarobnjaci diljem svijeta. Prošle godine pridružili su im se i vještice i vješci na području Hrvatske, a svi oni, na isti datum, slave knjige i priču o malom čarobnjaku, čija popularnost ne pada ni nakon više od dvadeset godina od izlaska prvog romana.

Tema ovogodišnje Noći Harryja Pottera je – Tromagijski turnir. Harry Potter svakako ima najjaču fan bazu u cijelom svijetu, a kako će se tematika Tromagijskog turnira odraziti na događanja u Hoću knjigu knjižarama objasnila je Sanja Srdić Jungić.

„Prošle smo godine imali puno aktivnosti za sve posjetitelje, a ove smo godine odlučili naglasak staviti na jedno zabavno natjecanje u kojem će sudjelovati tri prvaka koja ćemo odabrati na licu mjesta, dok će ostali navijati za njih. Prvaci će za svoje znanje i spretnost biti nagrađeni bogatim nagradama, dok će publika, ovisno o tome koje mjesto osvoji njihov prvak, dobiti i posebnu vrećicu s motivom Noći Harryja Pottera i malim poklonima iznenađenja. Uz turnir, koji će se odvijati u  Rijeci, Zagrebu  i Splitu, u svim Hoću knjigu knjižarama odvijat će se i radionice Ministarstva magije, predavanja na temu pravog porijekla magije, mitova i legendi, nastupi iluzionista i čitanja odabranih dijelova Harryja Pottera, kao i kvizovi znanja. Vjerujem da nijedan obožavatelj, koliko god on godina imao, neće biti zakinut”, zaključila je Srdić Jungić.

Cijela manifestacija besplatna je za sve posjetitelje te za istu nije potrebna prijava, dok će slavlje uveličati i prigodni popusti na Harry Potter asortiman. Detaljne informacije te konkretan program možete saznati u najbližoj Hoću knjigu knjižari te na Facebook eventu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari