UKLJUČITE SE U HUMANITARNU AKCIJU I nogometaši Rijeke i Hajduka u prigodnim majicama “Svi za Marinu”!

Dobri ljudi predvođeni Klubom navijača “Armada” i Ivicom Majdančićem pokrenuli su humanitarnu akciju “Svi za Marinu” u koju se uključuje sve veći broj građana, a cilj joj je prikupiti sredstava za operaciju dvadesetogodišnje Riječanke Marine. Uključite se i pomozite i vi!

Riječanka Marina Vukušić boluje od neurofibromatoze , teške bolesti koja je uzrokovala gubitak sluha, a Marina nažalost postupno gubi i vid. Operacija koja bi trebala biti obavljena u Beču vraća nadu u poboljšanje stanja, no nemali trošak obitelj ne može podmiriti sama pa se i ovim putem nastoje prikupiti potrebna sredstva.

Marina se trenutno nalazi u Krapinskim toplicama gdje joj se nastoje olakšati bolesnički dani, a u akciju za prikupljanje pomoći već su se uključili nogometaši Rijeke i Orijenta. Zanimljivo, uskoro će to učiniti i nogometaši Rijeke i Hajduka koji će uoči početka subotnjeg Jadranskog derbija na Rujevici istrčati u majicama na kojima će pisati “Svi za Marinu”.

Prije utakmice pomoć će se prikupljati na Rujevici, a nakon derbija je planiran koncert u kafiću “Morski prasac”. Za operaciju bi trebalo skupiti blizu 80 tisuća eura.

Ovo je IBAN, za svaku vašu dobro došlu uplatu: HR1823900013290644037.

Sve detaljnije informacije možete potražiti i na facebook stranici “Svi za Marinu”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari