Ukrali vrijedan predmet iz River Puba: “Objavit ćemo snimku s nadzorne kamere ako ne vratite!”

Foto: Ilustracija (Izlasci.net)

Rijeka je u subotu službeno postala Europska prijestolnica kulture, a pojedinci su iskoristili gužvu kako bi iz popularnog rock puba otuđili vrijedan predmet

Iz River Puba je nestala violina s gudalom koja je bila jedan od simbola kafića – već 22 godin! Krađu su prijavili policiji, a o cijelom slučaju su se očitovali na Facebooku.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Jako smo tužni što nam je na najkulturniji dan u Rijeci netko jako nekulturan otuđio emotivno vrlo vrijednu violinu i gudalo iz vašeg i našeg River puba. Nadamo se nam neće ostati gorak okus nakon ovog jako lijepog eventa vezanog uz EPK i čitav naš grad, te da se onaj koji se odlučio na ovakav čin otrijeznio te da će vratiti našu violinicu, bez ikakvih posljedica. Svi smo nekad popili previše i napravili kakvu glupost, pa ćemo se potruditi i ovo razumjeti. Ako imate ikakvo saznanje o počinitelju molimo naše drage goste da nam se jave u naš inbox. Ako ne bude nikakvog pomaka bit ćemo primorani objaviti snimku s nadzorne kamere te obavjestiti nadležne institucije. Voljeli bi to izbjeći, pa evo još jednom molimo ovog “glazbenika” da nam se javi, pa da vratimo violinu doma, na mjesto na kojem je ukrašavala naš pub posljednje 22 god. Hvala svima na sheranju i pomoći“, stoji u objavi River Puba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari