LIJEPA GESTA

Galerija | Umjesto opomena i kazni, povodom Dana žena policija darovala cvijeće

U obilježavanju Dana žena policiji su se pridružile i predstavnice Povjerenstva za ravnopravnost spolova PGŽ, izvijestila je policija.

Na području Policijske uprave primorsko-goranske, danas 8. ožujka na prigodan način obilježen je Međunarodni dana žena.

Tim povodom policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka i Službe prometne policije ove Policijske uprave, u Rijeci su ženama darovali cvijeće i paketiće s promidžbenim materijalima (kemijske, magnete s natpisom „Policajac moj prijatelj“, „Stop nasilju“ i druge te USB stickove s natpisom kampanje MUP-a „Web heroj“).

U obilježavanju Dana žena u Rijeci, prometnim policajcima pridružile su se predstavnice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Primorsko-goranske županije, predsjednica Jovana Čutul te Paola Bogović i Tina Kovačić.

Uz čestitke za Dan žena i prigodne simbolične poklone, sudionicama u prometu zaželjeli su ugodnu i sigurnu vožnju bez prometnih nesreća ili prekršaja. Policijski službenici i predstavnice županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, ženama su ponudili pomoć i suradnju istaknuvši da su im na raspolaganju uvijek kada je to potrebno.

Ugodno iznenađene ovakvim znakom pažnje zastavljene vozačice, pješakinje i putnice u vozilima, nakon početnog iznenađenja zahvalile su na čestitkama, prigodnim poklonima i lijepim riječima.

Osim u Rijeci, Dan žena obilježen je i u Opatiji gdje su načelnik Policijske postaje Tomislav Milković i policijski službenici zajedno s predstavnicima Grada Opatije i Šajetom, prolaznice i sudionice u prometu darivali cvijećem, čime su posebno ugodno iznenadili gošće iz nekoliko stranih zemalja.

U Policijskoj postaji Crikvenica, načelnik Dražen Zekić i muški kolege, u prigodnom druženju i u vlastitom aranžmanu svojim su kolegicama uz čestitke za njihov Dan, darovali ruže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari