DANAS POČINJU PRIJAVE

Upecajte svoju priliku: Započele prijave poduzeća za riječki Career Match Day!

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Prijave poduzeća za sudjelovanje na Career Match Dayu 2021 su otvorene. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca, a za više informacija posjetite web stranicu STARTERa i eSTUDENTa.

Career Match Day je jednodnevno speed dating događanje koje spaja poslodavce sa studentima turizma, ekonomije, pomorstva i tehničkih znanosti. Projekt organizira studentska udruga eSTUDENT, kao suradnju timova STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka. Događaj će se održati u Rijeci 28. travnja 2021. godine.

Poslodavci imaju priliku upoznati se s ambicioznim studentima željnim iskustva u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 7 minuta, nakon čega će u 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom razgovoru.

Sudjelovanjem na Career Match Dayu svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom poduzeća imaju pristup njihovim životopisima, dobivaju povratne informacije o intervjuima i imaju priliku pronaći potencijalne nove članove tima. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo.

Prijave su otvorene  od 1.2. do 19.2.2021, prijavite se na linku i upecajte svoju priliku!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views