UPOZNAJTE VLASNIKA „HELLO KITTY“ AUTA: Vozilo proslavljeno internetskim hit-oglasom krije još mnoge tajne!

Među tisućama oglasa na internetu jedan se uspio istaknuti. Čak 258 tisuća puta u samo osam dana pogledan je oglas Riječanina koji prodaje automobil s originalnom dodatnom opremom. U priloženom videu upoznajte vlasnika ovog auta i još neke detalje

VW Lupo s naljepnicom Hello Kitty trenutačno je najpopularniji automobil u Hrvatskoj. Ponosni vlasnik kupio ga je svojoj budućoj supruzi na dar prije pet godina, ali odmah je shvatio da je nasamaren. Motor se raspao nakon nekoliko dana, a novi je sam ugradio. Sve to piše u oglasu.

“To sam sročio u deset minuta ispred televizije. Jednim okom sam gledao u televizor, drugim okom me dijete lupalo po glavi nekim čekićem, ja sam to polako pisao i tako je ispalo”, rekao nam je vlasnik automobila i autor urnebesnog oglasa Slaven Šegulja.

Limarija je, piše, u banani, jadan je i nikakav. Prozor suvozača malo šteka kad se otvara, iskren je Slaven. Riječani su zahvaljujući naljepnici odmah na parkiralištu prepoznali automobil.

Malo pušta ulje na poklopcu ventila, doznaje se iz oglasa, ali mi smo uspjeli otkriti i nešto puno romantičnije.

“Išli smo ja i gospođa na medeni mejsec, tako da smo na kraju s Hello Kittyjem otišli skroz do Firenze, do Verone, Modene… Sedam dana smo se vozikali u Italiji s njim”, rekao nam je Slaven, koji je taj detalj zaboravio dodati u opis.

No, i bez toga, Slaven je maštovitim oglasom otvorio put svim kreativcima koji nešto prodaju.

Ana Mušnjak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari