HKD NA SUŠAKU

Urnebesna komedija “Tvorničke postavke” stiže u Rijeku

Zanimljiva predstava u izvedbi Kazališta Moruzgva stiže 11. travnja u HKD na Sušaku

Kako ističu organizatori, Riječani će 11. travnja u HKD na Sušaku s početkom u 20 sati moći pogledati neobičnu “ljubavno-erotsko-glazbeno-političku komediju” Kazališta Moruzgva koja izaziva smijeh ali i potiče na razmišljanje.

O čemu je u predstavi riječ?

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen.

A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Nakon jedne burne noći u kojoj su stradale Dezideratine glasnice, umjetnički par zatražit će pomoć svog uštogljenog susjeda, istaknutog stručnjaka za uho, grlo, nos, ali i potencijalnog budućeg predsjednika. Susret dvaju parova isprva će imati sva obilježja sukoba civilizacija, no vrlo brzo barijere između naizgled aseksualnih intelektualaca i njihovih nesputanih i otkačenih susjeda počet će popuštati, a dojučerašnji hladni prezir ustupit će mjesto vrućoj žudnji i prerasti u ljubavni četverokut nakon kojeg više ništa neće biti isto. Ili možda ipak hoće?

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke ili ipak ne, otkrijte u ovoj ljubavno-erotsko-glazbeno-političkoj komediji koju su četveroručno napisali Ivica Ivanišević i Marina Vujčić.

Redateljica predstave je Ksenija Marinković.

Igraju : Amar Bukvić, Ana Begić Tahiri, Ivan Čuić, Iva Jerković.

Ulaznice su dostupne na prodajnom mjestima i na @mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari