JEDVA ČEKAMO

Video | Uskoro čarolija Adventa u Rijeci! Na Korzo stigle lampice, poznato je i kada se pali blagdanska rasvjeta

Blještavilo, ukrasi i lampice neizostavan su dio blagdanskog ugođaja. A na Korzu od jutra, uređivanje za nadolazeće blagdane.

“Zadovoljni smo, neka bude veselja u Rijeci, šta će nam tmurno vrijeme, ja sam zadovoljna, a za druge ne znam, neka bude veselja”, rekla je Riječanka koju je ekipa Kanala Ri zatekla na Korzu.

Svečano paljenje prve Adventske svijeće na Koblerovom trgu, a potom i blagdanske rasvjete u čitavom gradu, zakazano je za 2. prosinca.

Tijekom radnih dana blagdanska rasvjeta uključivat će se od 5:30 do 8:30 sati te potom od 15:30 do 23:30 sati, dok će vikendima i blagdanima biti uključena od 0 do 24 sata, javlja Kanal Ri.

Vrijednost radova iluminacije i dekoracije 140.062,54 eura s PDV-om

Vrijednost radova iluminacije i dekoracije za božićne i novogodišnje blagdane iznosi 140.062,54 eura s PDV-om.

Što se dekoracije tiče, dokupit će se manji dio opreme koju je potrebno zamijeniti, a lokacije koje će se kititi sukladne su prijašnjim godinama.

Okitit će se Jadranski trg, Korzo, Trg Republike Hrvatske, Trg 111 brigade HV, Jelačićev trg, Trg mljekarice, Ulica Andrije Medulića, Ulica Sokol kula, Užarska ulica, Trg Matije Vlačića Flaciusa, Trg Svete Barbare, Frana Supila, Blaža Polića, Ivana Grohovca i Šime Ljubića, Riva, Ivana Zajca, Verdijeva ulica, Slavka Krautzeka, Frankopanski trg, Trsatska gradina, Strossmayerova ulica, Titov trg, Ulica Ante Starčevića, Ulica Ritera Vitezovića, Fiumara, Trg Grivica, Koblerov trg, Pavlinski trg, Trg 128. brigade HV, Trg Riječke rezolucije, Ulica Ante Starčevića.

Božićne jelke postavit će se na Korzu, na Trgu Grivica ispred katedrale Sv. Vida, na Frankopanskom trgu na Trsatu i kod javnog sata na Zametu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari