RADOVI PRI KRAJU

Uskoro će biti dovršeni radovi na uređenju i opremanju pogona za preradu voća u Staroj Sušici

Zamjenica župana Marina Medarić boravila je danas u Staroj Sušici gdje je posjetila Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj u kojem su u tijeku završni radovi na uređenju i opremanju pogona za preradu voća od 300 kvadrata.

Kako je rekao ravnatelj Centra Dalibor Šoštarić građevinski dio radova je praktički dovršen, a i većina potrebne opreme je već nabavljena. Računaju da bi odmah po instaliranju opreme krenuli s probnim radom, a sljedeće godine bit će spreman za obradu voća goranskih proizvođača. Zamjenica Medarić posjetila je i nedavno otvoreni Centar za velike zvijeri koji je u neposrednoj blizini, a već je izazvao jako veliki interes posjetitelja. Samo u mjesec dana Centar je obišlo preko 2000 izletnika i turista, a uz atrakcije koje nudi postav, mogli su kupiti i goranske proizvode.

 

Naime, u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj otvoren je prodajni punkt Kašetice primorsko-goranske s ciljem da prošire ponudu posjetiteljima nove turističke atrakcije u Staroj Sušici. Zamjenica je naglasila kako je upravo cilj ovih projekata da se obogati ponuda i pruži što više razloga dolazaka u destinaciju Gorskog kotara. Već prvih mjesec dana rada Centra za velike zvijeri potvrdili su opravdanost ovih investicija.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari