ZADNJI KOLEGIJ

Uskoro kreću upisi u dječje vrtiće More, Rijeka i Sušak; Provjerite kako će se provoditi!

Gradonačelnik Vojko Obersnel održao je svoj posljednji kolegij u ovom mandatu na kojem je govorio o kakvoći mora u Rijeci pred sezonu kupanja, upisima u dječje vrtiće More, Rijeka i Sušak, mjerama pomoći zakupnicima te mogućnosti ponovnog ukopa kućnih ljubimaca.

Prijave za upis djece u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za sva tri gradska vrtića zaprimat će se u razdoblju od 7. do 11. lipnja 2021. godine putem e-obrasca na Informacijskom servisu Grada Rijeke ili elektronske pošte odnosno preporučene pošiljke na adresu vrtića. Prijava za upis podnosi se samo za jedan odabrani Centar predškolskog odgoja.

Privremeni rezultati prijava za upis, odnosno Lista reda prvenstva objavit će se na mrežnim stranicama Ustanove i oglasnoj ploči 29. lipnja 2021. godine, dok će konačni rezultati upisa biti objavljeni na mrežnim stranicama Ustanove i oglasnoj ploči 12. srpnja 2021. godine. Očekuje se da će biti osigurano oko 700 mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari