Video | Uskoro rekonstrukcija klupskih prostorija i restorana u opatijskoj luci vrijedna 1,5 milijuna eura

Za dvadesetak dana kreće rekonstrukcija sportskog i ugostiteljskog dijela građevine u kojoj je smješten Jedriličarski klub Opatija i djeluje restoran Yacht Club.

Računa se da bi se odmah iza Svih svetih negdje 2. studenog počelo s radovima, a bilo bi gotovo po našoj želji 1. srpnja, imamo 8 mjeseci, dal će se sve stić, nadamo se da hoće – rekao je predsjednik Jedriličarskog kluba Opatija, Mario Šikić.

Još u rujnu 2021. godine na županijskom natječaju, koncesiju na 20 godina dobili su Jedriličarski klub Opatija i Yacht Club Zert. Investicija je vrijedna milijun i pol eura, piše Kanal Ri.

Temeljem idejnog projekta nedavno je izdana lokacijska dozvola, a restoran će također promijeniti izgled, no ostat će u postojećim gabaritima. Cijelom projektu raduju se članovi Jedriličarskog kluba osnovanog 1887. godine. Klub danas broji 150 članova, od toga 50-tak natjecatelja u nekoliko kategorija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari