26 VJEŽBENIKA POLICAJACA

Primljeni novi policajci u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj

FOTO: PU primorsko-goranska

Vježbenici su raspoređeni u policijskim postajama na području Primorsko-goranske županije

Danas je u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci primljeno u službu 26 vježbenika policajaca koji će biti zaposleni na poslovima srednje stručne spreme.

Nove djelatnike pozdravili su predstavnici ove policijske uprave, a načelnik Službe za javni red i sigurnost Goran Gašpert uz želje za uspjeh u radu, mlade kolege uputio je i u važne detalje za svakodnevno postupanje.

Vježbenici su nakon pohađanja Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac na Policijskoj akademiji u Zagrebu u trajanju od jedne školske godine primljeni u službu MUP-a i raspoređeni na radna mjesta vježbenika u policijskim postajama na području PGŽ-a.

Nakon vježbeničkog staža od šest mjeseci, u kojem će s mentorima i ovlaštenim službenicima kroz brojne zadaće učiti se poslu policajaca, vježbenici će po završetku polagati i državni ispit te time postati samostalni, odnosno ovlašteni policijski službenici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari