ODLIČNE VIJESTI

Uskrsni blagdani u Opatiji najavili odličnu špicu sezone

Uskrsni su blagdani označili i početak ozbiljnijih turističkih statistika u Opatiji. Tijekom ožujka ostvareno je 66.413 noćenja, što je 22% više nego lani, odnosno 27.240 dolazaka – 16% više nego prošle godine.

Najviše gostiju, uz domaće, dolazi s tradicionalnih turističkih tržišta: Njemačke, Austrije, Mađarske, Slovačke, Italije i Slovenije. U Opatiji je otvoreno čak 25 hotela.

Uskrsni su blagdani u Opatiju privukli i brojne jednodnevne posjetitelje koji su ispunili ugostiteljske terase i šetnice. Opatija je svojim gostima i ovoga Uskrsa ponudila zanimljive sadržaje za sve uzraste. Uz popularne glazbene uspješnice u izvedbi Puhačkog orkestra Lovran na nekoliko lokacija, gosti su uživali i na Slatini gdje je održana tradicionalna izložba oldtimera u organizaciji opatijskog Liburnia Classic Cluba.

Mnogi su gosti posjetili prigodno dekorirane parkove, a u Parku Angiolina obitelji s djecom boravile su u „kantuniću za najmlađe“ koji je ponudio razne igre i radionice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari