USPJELI SU

USPJEŠNA KAMPANJA: Riječki VK Jadran u samo 96 dana prikupio 257.573 kuna za kupnju novog kombija

Foto: Facebook/Veslački klub Jadran Rijeka

S jučerašnjim datumom i zadnjom uplatom predsjednika Ive Zdrilića,  zaključena je Crowdfunding kampanja Veslačkog kluba ”Jadran Rijeka”

Veslački klub Jadran Rijeka utemeljen je 26. ožujka 1922. godine. Trenutno broji 162 člana od čega je 58 regatnih veslača, 32 veslača u školi veslanja (neregistrirani) te 72 ostalih članova Kluba. U Klubu treniraju i dva juniorska reprezentativca, Matej Stilin i Goran Mirić (2003. godište), koji su ove godine sudjelovali na Europskom prvenstvu za juniore.

Crowdfounding kampanja pokrenuta je 14. kolovoza 2020. godine na inicijativu bivšeg veslača, Predraga Krndije i Jasne Baraba, majke jedne od kadetkinja kluba. Crowdfunding kampanju podržalo je mnogo donatora, uključujući i Grad Rijeku, koji su zajednički prikupili 257.573  kuna potrebnih za novo kombi vozilo.

U svega 96 dana uspjeli su prikupiti dovoljan iznos za pokriće novog kombija koji im je neophodan za daljnji rad.

Na svom Facebook profilu Veslački klub Jadran Rijeka, objavio je poruku zahvale za sve svoje donatore koju prenosimo u cijelosti:

” ZAVRŠETAK CROWDFUNDING KAMPANJE

Dragi prijatelji Veslačkog kluba Jadran,
Od 14.08.2020., kada smo pokrenuli kampanju, do 17.11.2020. kada smo primili zadnju uplatu, prošlo je 96 dana.
Samo 96 dana vam je trebalo da nam prikupite nevjerojatnih 257.573kn. Nama bi bez vas trebale godine.
Kampanju je prvom uplatom otvorila Jasna Baraba, koja ju je i pokrenula, a jučer ju je simbolično, zadnjom uplatom, zatvorio naš predsjednik Ivo Zrilić.
Iz ove kampanje izašli smo bogatiji za:
novi kombi
novi motor za čamac
nove prijatelje kluba
i spoznaju da nismo sami, kao što smo mislili da jesmo.
Kapa do poda svima vama koji ste donirali, dijelili, pitali, motivirali, gurali ovu kampanju na sve moguće i nemoguće načine!
Ovu godinu strave i užasa pretvorili ste nam u godinu za pamćenje!” priopćili su iz VK Jadran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari