Uspješno zaključena humanitarna akcija “Bila jednom jedna pusa…” za “Tete i barbe pričalice”

Foto: Mateo Levak(Riječanin

Rotary klub Rijeka Novi val uspješno je proveo svoju prvu humanitarnu akciju i ista je završila iznad svih očekivanja. U petak, 18. siječnja 2020. obavljena je svečana primopredaja simboličnog čeka skupljenog iznosa donacija koji je u cijelosti namijenjen provedbi programa Tete i barbe pričalice u organizaciji i provedbi Udruge Portić

Humanitarna akcija “Bila jednom jedna pusa…” održala se u sklopu riječkog adventa kad ste se imali prilike fotografirati ispod imelice i simboličnom naknadom za fotografiju pomoći spomenutu akciju i program.

Svega toga ne bi bilo da nije bilo dobrih ljudi koji su pomogli odvijanju akcije, a to su: Brasserie As koja je čuvala imelicu na sigurnom, Pinchos Food & Drinks bar i Grad Rijeka koji su ljubazno posuđivali stolove i struju, Turistički Informativni centar koji je dao savršenu lokaciju, Eurocop d.o.o. koji je posudio printer te dao sve potrebne materijale za razvijanje fotki, Hds Zamp koji je dozvolio stvaranje još božićnijeg ugođaj uz glazbu, FlowTech d.o.o. koji je donacijom osigurao potreban materijal za dizalicu-imelicu, roditeljima koji su pomogli da imelica stoji i bude lijepa…

A tu su i fantastični, velikodušni riječki fotografi koji su odvojili svoje vrijeme kako bi napravili predivne fotografije i najbožićnije uspomene na Božić 2019.: Maja Stevanović, Mateo Levak – Riječanin – RI portal, Josip Knapić – Ruzinavi, Vedran Karuza – Novi list, Filip Gržinčić, Ena i David Mihoci, Igor Popović i Petar Fabijan – Novi list te svim prekrasnim, slatkim i divnim ljudima koji su sudjelovali i ljubili se ispod imelice.

Zahvaljujući svima prikupljen je nevjerojatan iznos od 17.000,00 kn za Udrugu Portić i njihov program Tete i barbe pričalice!

„Bila jednom jedna pusa…” vraća se sljedeće godine još veća, s novim idejama i puna iznenađenja, a do tada – grlite se, ljubite i ludo volite i dalje i više! ❤️”, poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari