UVODI SE I MINIBUS: Privremeno omogućeno prometovanje autobusne linije broj 2

Foto. Ilustracija (Riječanin)

Kako bi zadovoljili potrebe korisnika za vrijeme radova, Autotrolej planira uvesti novu privremenu liniju s minibusom

Od četvrtka 29.3. do 2.4. prometovanje linije 2 bit će omogućeno cijelom trasom.

Nakon blagdana od utorka 3.4. nastavljaju se radovi do 17.4. (takav je planirani rok) tako da će linija 2 prometovati privremenom trasom kao i do sada.

Kako bi zadovoljili potrebe korisnika za vrijeme radova, Autotrolej planira uvesti novu privremenu liniju s minibusom koji će prometovati od 3.4. do završetka radova.

U utorak 03.04. i srijedu 04.04. zbog građevinskih radova, linija 2B prometovati će trasom Kampus – Ulica Slavka Krautzeka – Mihanovićeva – Marohnićeva – Ulica Drage Ščitara – Trsat – Kampus.

Od četvrtka 05.04. linija 2B prometovat će trasom Kampus (Sveučulišna avenija ) – Ulica Slavka Krautzeka – Mihanovićeva – J.Rakovca- Trsat – Kampus.

Vozni red linije 2b možete pogledati na www.autotrolej.hr.

Vijest će posebno obradovati stanovnike Trsata koji su, nakon što je prije tri tjedna započela izgradnja kanalizacije na području Trsata, ostali bez javnog gradskog prijevoza, linije 2a.

Autotrolej je liniju ukinuo bez konzultacija s Mjesnim odborom, a nezadovoljni građani u međuvremenu su organizirali tribinu na kojoj su ukazali na neprihvatljivost ovakvog stanja – na što u Autotrolej nisu reagirali na željeni način..

Ipak, nakon reakcije predsjednice MO-a Trsat, HNS-ove Jane Sertić koja je sa suradnicima inzistirala na tome da problem dođe do nadležnih, situacija je ipak razriješena na zadovoljstvo građana.

Na jučerašnjoj  sjednici Gradskog vijeća na ovaj problem osvrnuo se i gradski vijećnik HNS-a i predsjednik gradske organizacije stranke Sandro Vizler  te time također utjecao na to da se riješi problem prijevoza zakinutih građana Trsata.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari