BEZOBZIRAN ČIN

UZBUNA NA TURNIĆU! Netko zračnom puškom ubija mačke; Jedna je preživjela ali mačak Bruno nije bio te sreće

Ilustracija: Facebook

‘”Riječkim’ grupama na društvenim mrežama širi se informacija o napadu na mačke na području Turnića odnosno apel da se zaustavi napadač s puškom

“Jedna maca je ubijena a jednoj je iz vrata izvađen metak i preživjela je”, informacija je s društvenih mreža.

Napadi na mačke zrašnom puškom dogašaju se u ulicama Remigia Picovicha i Giuseppe Duella.

“Slučaj je prijavljen policiji no svakako bi koristilo da im možemo reći na koga se sumnja jer tu spodobu treba što hitnije zaustaviti, dok još koja maca nije stradala – a ne bi bilo prvi put da umjesto životinje ovakvi jadnici pogode čovjeka ili dijete.”, upozoravaju admini facebook grupe ‘Udomljavanje pasa i maca iz Rijeke i okolice’.

“Napominjemo da su sve mace koje se tu nalaze zdrave, sterilizirane, redovno hranjene i zaista nikome ne smetaju (osim očito nekim sadističkim i primitivnim mozgovima)”, nastavljaju pisati u toj grupi.

“U objavi prilažemo fotku mace koja je preživjela i metak koji joj je izvađen iz vrata. Nažalost, debeli mačak Bruno nije bio te sreće 🙁.”, poručili su.

Ukoliko imate vrijednih informacija o ovim događajima mođete se javitu u inbox Riportala. Anonimnost je zagarantirana.

“Unaprijed hvala na bilo kakvoj informaciji”, zahvaljuju iz facebook grupe grupe ‘Udomljavanje pasa i maca iz Rijeke i okolice’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari