KRALJICA TURIZMA

Galerija | U Opatiju stigli mnogobrojni gosti! Pogledajte kako ‘biser Kvarnera’ izgleda za uskršnje blagdane!

Brojne posjetitelje Opatija je dočekala prigodno uređena zečićima, jajima, cvijećem i drugim uskrsnim i proljetnim motivima, kao i bogatim programom kulturnih, zabavnih i sportskih aktivnosti

U Opatiju su stigli mnogobrojni gosti i već sada možemo reći kako će ove uskršnje blagdane turistički djelatnivi pa i svi Opatijci pamtiti po dobrome!

Uskrs u Opatiji proteći će u savršenom spoju događanja, aktivnosti te novih doživljaja i nezaboravnih iskustava za sve posjetitelje Opatije.

Vrhunska gastronomska ponuda te opuštanje u wellness & spa centrima, aktivne proljetne šetnje na svježem zraku uz morsku obalu ili kroz šumske predjele, uživanje u glazbenim nastupima te kulturnim i zabavnim programima, druženje s Uskršnjim zecom i opatijskom damom, a za najhrabrije i kupanje uz Opatijske kukale koji su još 1. siječnja otvorili kupališnu sezonu u gradu – tek je to dio mogućnosti kojima će Opatija oduševiti svoje goste tijekom produženog uskrsnog vikenda.

Prigodno uređen grad svoje je goste dočekao u posebnoj atmosferi ispunjenoj zečićima, jajima, cvjetovima te drugim proljetnim motivima. Uz poznate lokacije poput Parka Angioline, obalnog šetališta lungomare ili Umjetničkog paviljona Jurja Šporera, atraktivne dekoracije krase i novootvoreni TIC na Slatini.

Za uskrsni se vikend očekuje oko 15 tisuća noćenja, koja će u najvećoj mjeri ostvariti gosti s tradicionalnih opatijskih tržišta.

Uskrs će proteći u znaku glazbe. Tradicionalni uskršnji koncert Puhačkog orkestra Lovran održat će se na Slatini s početkom u 12 sati, a od 16 sati nastupit će klapa u Portiću.

Uskršnji ponedjeljak otvorit će tradicionalna izložba oldtimera od 10 do 13 sati, a u isto vrijeme na Slatini najmlađi će se zabaviti u društvu uskršnjeg zeca i opatijske dame, sve uz odličan „soundtrack“ glazbenog nastupa Dine Antonića koji će početi u 11 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari