LJUBAV JE U ZRAKU

Valentinovo u Omišlju i Njivicama nudi gastro delicije i užitke za srce i dušu!

Foto: Riportal

Zamijenite svakodnevnicu i s voljenom osobom provedite praznik ljubavi u Omišlju i Njivicama! 

Da je ovo dobitna kombinacija sigurni smo iz više razloga, pod krilaticom Ljubav je u zraku, ljubav je u Omišlju i Njivicama donosimo vam neodoljivu gastronomsku i smještajnu ponudu u veljači. 

Već od četvrtka, 10. veljače prošetajte Njivicama, uživajte u ljubavnom photopointu i dekoraciji koja je dodatno ukrasila obalu, a  gastronomska ponuda očekuje vas na dvije lokacije.

U ugostiteljskom objektu Vineja probajte pizzu za zaljubljene a zanimljiv jelovnik složili su u steak houseu Bourbon Grill gdje možete samostalno skrojiti svoju večeru uz juhu od celera, pizze u obliku srca, ljubavne mesne plate za dvoje te svinjskog lungića i priloga u umaku od šampinjona a sve to uz dobru kapljicu vina po izboru. 

Od subote, 12. veljače nadaleko poznati restoran Rivica otvara svoja vrata večerom u pet sljedova te uz birana vina uživajte u okusima tartara od cikle s kremom od skute i telećeg milanskog rižota sa šafranom, a cijeli jelovnik  nalazi se na promotivnom letku u prilogu.

kampu Omišalj i konobi Timun pronaći ćete sve što vam treba za zaokruženi boravak jer imaju atraktivnu valentinovsku ponudu pod nazivom Mjesec zaljubljenih u kampu Omišalj za dvoje koju možete odmah rezervirati. Ponuda uključuje minimalno dva noćenja te vaučer u iznosu od 100,00 kuna s popustom na posebni jelovnik za goste kampa  u ugodnom ambijentu konobe Timun uz more. Sve detalje ponude pročitajte na njihovim stranicama https://www.campingomisalj.com/hr/mobilne-kucice/#section-3

Ljubav je zaista u zraku predstojeći vikend, stoga vas željno iščekujemo u Omišlju i Njivicama a svoju romantičnu priču podijelite s nama koristeći #visitomisaljnjivice, širimo ljubav zajedno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari