VEČERAS NA KORZU: Svečano otvorenje izložbe fotografija „Ponos riječkog sporta“.

Događaj će uveličati i mali gimnastičari uz glazbeni ugođaj

Povodom održavanja Europskih sveučilišnih igara u ponedjeljak, 4. srpnja 2016. godine, u 20 sati, na Korzu ispred zgrade Grada Rijeke održat će se svečano otvorenje izložbe fotografija pod nazivom „Ponos riječkog sporta“.

Otvaranju izložbe prisustvovat će predstavnici Grada Rijeke, Sveučilišta u Rijeci, Primorsko-goranske županije, Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. te brojni sportaši riječkih klubova i reprezentacija Sveučilišta u Rijeci.

Događaj će uveličati i mali gimnastičari uz glazbeni ugođaj.

Izložba će biti otvorena tijekom cijelog srpnja kako bi građani, turisti i sudionici Europskih sveučilišnih igara mogli upoznati poznate riječke sportaše i sportske objekte i borilišta na kojima će se održati Europske sveučilišne igre.

Osim izložbe na Korzu, u suradnji s ambasadorima Europskih sveučilišnih igara, HNK Rijekom i Foto Kurtijem, dio fotografija bit će izložen u izlogu Grada Rijeke, a novac sakupljen od donacija bit će, u humanitarne svrhe, dodijeljen Socijalnoj samoposluzi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari