AKTIVNA SURADNJA

Većinski vlasnik opatijske hotelske kuće najavio suradnju koja će Opatiju svrstati u sam vrh svjetskih destinacija!

U Gradu Opatiji održan je prvi službeni sastanak gradonačelnika Ive Dujmića s predstavnikom većinskog vlasnika opatijske hotelske kuće LRH d.d. Peterom Lürssenom na kojem su sudjelovali i njihovi suradnici te su razmatrani modeli suradnje i razvoja opatijske hotelske kuće i cijele destinacije.

– Grad Opatija u LRH d.d vidi jakog, pouzdanog i dugoročnog partnera koji razumije našu bogatu turističku povijest. Naše partnerstvo, koje je intenzivirano u prethodnim mjesecima zahvaljujući Upravi hotelske kuće zasnovano je na međusobnom uvažavanju i razumijevanju. Uvjeren sam da smo na prekretnici u razvoju Opatije koja će nas usmjeriti prema vrhu europskih i svjetskih turističkih destinacije, kazao je gradonačelnik Dujmić.

– Danas sam prvi puta u službenom posjetu Gradu Opatiji, a u samom sam gradu bio već nekoliko puta i svaki put kada dođem sve sam više uvjeren da smo kupnjom većinskog paketa LRH d.d. donijeli ispravnu odluku. Mnogobrojni turisti s pravom rado dolaze u Opatiju jer je zaista predivan grad s izuzetnom povijesnom baštinom, a sam položaj grada na moru ima potencijal za iznimnu budućnost. Stoga, s nestrpljenjem očekujem daljnju suradnju s Gradom u vezi budućeg razvoja destinacije, naglasio je Peter Lürssen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari