SVJETSKO ZLATO SLAVI SE U RIJECI

Velik broj Riječana večeras na Kantridi pozdravio svoje dečke – zlatne vaterpoliste! Kapetan Ivan Krapić posebno dirnut – pogledajte fotografije

I Rijeka je večeras dočekala svoje zlatne vaterpoliste!

Vaterpolski klub Primorje EB organizirao je na Bazenima Kantrida doček za svjetske prvake iz ovog kraja, kapetana Ivana Krapića i člana stožera Igora Pezelja. Nažalost, Josip Vrlić nije mogao prisustvovati dočeku. U njegovo ime došli su njegovi roditelji, a dočeku je prisustvovao i član međunarodni sudac Andrej Franulović.

Na dočeku se okupilo više stotina razdraganih Riječanki i Riječana među kojima je bilo najviše djece.

“Sjećam se dočeka u Rijeci 2007. Hvala svima vama koji ste došli danas nas pozdraviti u ovakvom velikom broju, evo nisam očekivao da će ovako biti. Izuzetno mi je drago da smo se svi skupili kada se osvajaju velike medalje i ostvaruju tako veliki rezultati”, rekao je Krapić uz obećanje da će nakon ovoljetnih Olimpijskih igara u Parizu također biti razloga za velike dočeke hrvatskih vaterpolista.

Osvajače zlatne medalje pozdravili su predsjednik kluba Samir Barać, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović sa zamjenicom Sandrom Krpan, zamjenica župana Marina Medarić te predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Peić-Bukovac.

Gradonačelnik Filipović izrazio je zadovoljstvo što je ovaj doček upriličen upravo na bazenima gdje su svjetski prvaci stasali, a mnoge generacije ostvarivale velike rezultate.

„Ovaj vaš rezultat, osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu, zaista nas je ispunio ponosom, stoga upućujem čestitke svima. Stojimo iza našeg sporta, našeg vaterpola, a nastojat ćemo to činiti i u budućnosti“, kazao je gradonačelnik Filipović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari