RED NA KORZU

VELIK INTERES Pogledajte red za preuzimanje besplatnih ulaznica za vođeni razgled novouređene Palače šećerane!

Otvorenje riječke Palače šećerane koju će građani moći besplatno posjetiti od subote, 14. studenog do subote 21. studenoga izazvalo je velik interes

Besplatne ulaznice za vođene obilaske stalnog izložbenog postava Muzeja grada Rijeke, od danas na dalje mogu se podići Informativnom centru Grada Rijeke, Korzo 18 b.

Nakon dvije i pol godine, koliko su trajali radovi na obnovi i uređenju same zgrade te na kreiranju izuzetno atraktivnog stalnog izložbenog postava o riječkoj povijesti, ovaj je novi prostor spreman za prihvat posjetitelja, ali uz poštovanje svih mjera zaštite od korona virusa.

Tijekom osmodnevnog otvorenja, svakoga dana od 11.00 do 18.00 sati organiziraju se besplatni vođeni obilasci za građane uz poštivanje epidemioloških mjera.

U muzej će se istovremeno ulaziti u dvije grupe po 25 osoba, od kojih će jedna najprije razgledati prostor prvog kata, a druga prostor drugog kata te će se potom zamijeniti. Vođeni obilasci traju 60 minuta, nakon čega će se prostor dezinficirati u pauzi od 30 minuta kako bi bio siguran za prihvat sljedeće dvije grupe posjetitelja.

Besplatne ulaznice za posjet Palači i vođene obilaske stalnog izložbenog postava Muzeja grada Rijeke, građani mogu podići u Ri Infu (Informativni centar Grada Rijeke, Korzo 18 b), od četvrtka, 12. studenog u 12.00 sati pa nadalje – radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 sati (u kasnijim popodnevnim satima te subotom i nedjeljom Ri Info ne radi).

Građani mogu odabrati dan i sat u kojem žele doći u obilazak Palače i njena stalnog postava, a dan i vrijeme otisnuti su na ulaznici.

Treba napomenuti i da je nošenje zaštitnih maski obavezno tijekom boravka u prostoru Palače, a dezinficijensi za ruke postavljeni su na više mjesta u prostoru pa se posjetitelji pozivaju da ih koriste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari