Velika Gospa: obavijest o preregulaciji prometa na području Trsata

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Povodom blagdana Velike Gospe, u srijedu 15. kolovoza 2018. godine, provest će se preregulacija prometa na području Trsata

U vremenu od 6 sati do 22 sata, preregulacija prometa obuhvatit će zabranu prometa sljedećim prometnicama:

Šetalištem Joakima Rakovca, od raskrižja na predjelu zvanom Pariz do Frankopanskog trga,
Radićevom ulicom,
Ulicom fra Serafina Schona,
Ulicom Draga Šćitara, od raskrižja s Marohnićevom ulicom do Ulice fra Serafina Schona,
Frankopanskim trgom i
Ulicom Slavka Krautzeka, od Frankopanskog trga do raskrižja s Marohnićevom ulicom.
Zabrana prometa ne odnosi se na vozila hitnih odnosno interventnih službi te na taksi vozila i autobuse javnog gradskog prijevoza.

Linije 2 i 8 javnog gradskog prijevoznika Autotrolej prometovat će s povećanim brojem linija. Također, prijevoz na tim linijama 15. kolovoza bit će besplatan.

Autobusno stajalište javnog gradskog prijevoza na Frankopanskom trgu bit će privremeno ukinuto, a iskrcaj i ukrcaj putnika obavljat će se na Trgu Viktora Bubnja.

Vozila s izdanim akreditacijama moći će parkirati isključivo na parkiralištu Fortica (parkiralište Svetišta kod Spomen kosturnice). Počevši od 16 sati, do Trsatskog svetišta vozila s akreditacijama i taksi vozila moći će dolaziti isključivo smjerom Mihanovića ulica – Marohnićeva ulica Ulica Draga Šćitara – Ulica fra Serafina Schona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari