SVA MJESTA POPUNJENA

Veliki interes kastavskih umirovljenika za informatičkom radionicom; Traži se mjesto više!

U Kastvu je krenula druga informatička radionica koju Grad Kastav sufinancira s Primorsko-goranskom županijom a provodi ju Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije

Cilj edukacije u trajanju od 30 sati je osposobiti osobe starije životne dobi za samostalan rad na računalu, korištenje interneta, e-maila, komunikacijskih mrežnih servisa, rad u programima Word, Excel te za umirovljenike vrlo bitnog sustava e-Građani i NetBanking. S obzirom na mogućnost elektroničkog popisa stanovništva, edukacija se pokazala više nego potrebna. Odaziv umirovljenika Grada Kastva višestruko premašuje mogućnosti organizacije.

Predsjednica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević obratila se polaznicima i naglasila važnost neformalnog obrazovanja, koje provodi zajednica naglasivši da je ovo 75. obljetnica Hrvatske zajednice tehničke kulture i 25. obljetnica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije, što je pokazatelj uspješnog dugogodišnjeg rada u zajednici u kojoj djeluju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views