ULAZ BESPLATAN

Veliko finale Kostrenskog leta u četvrtak, nastupit će Tomislav Bralić i Klapa Intrade

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Kostrensko leto, tradicionalna ljetna manifestacija koja je i ove godine ponudila brojne atraktivne sadržaje dolazi do svog finala, a završni program održat će se u četvrtak 31. kolovoza.

Podsjetimo, ovog je ljeta brojna publika uživala u jedinstvenom glazbenom festivalu “Jedna noć u Kostreni” i “Kostrenskoj noći” na kojoj je publiku zabavio popularni Jole, kino projekcijama i kazališnim predstavama na otvorenom, poučnim predavanjima te brojnim drugim sadržajima, a kraj kolovoza označit će i završetak ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

U četvrtak 31. kolovoza, u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati koncert će održati megapopularni Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Iako je održavanje koncerta bilo planirano na prostoru lučice Podurinj, nepovoljne i nepredvidive vremenske prilike primorale su nas na pripremu i održavanje koncerta u zatvorenom prostoru, no ono što sa sigurnošću možemo prognozirati je savršena finalna večer Kostrenskog leta uz zajedničko pjevanje svima nam znanih uspješnica… “Zora bila”, “Samo more nosim ja u duši”, “Ne damo te pismo naša”…

Ulaz na koncert je slobodan i ne naplaćuje se.

Ne propustite večer odlične pjesme, zajedno obilježimo kraj Kostrenskog leta – poručuju organizatori Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari