ČETVEROGODIŠNJI MANDAT

Veljko Karabaić novi-stari predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije

Na izbornoj sjednici Skupštine Zajednice sportova Primorsko-goranske županije održanoj u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja izabrano je novo vodstvo Zajednice za mandatno razdoblje 2020. -2024.

Funkciju predsjednika, na prijedlog Judo saveza PGŽ, u novom četverogodišnjem mandatu obnašati će Veljko Karabaić. Za dopredsjednike izabrani su Miljenko Butković i Fernando Kirigin, a u sastavu Izvršnog odbora djelovat će; Davor Juriša, Damir Glavan, Darko Štimac, Katja Luketić, Slaviša Bradić, Dalibor Korenić. Ivan Peraić i Zoran Pjevalica. Nadzorni odbor Zajednice djelovat će u sastavu; Sonja Šišić, Marko Strahija i Slobodan Gračaković.

Veljko Karabaić posebno se zahvalio na potpori i dugogodišnjoj suradnji koju pruža Primorsko-goranska županija i župan Zlatko Komadina. Istaknuo je da programi koji se provode u Zajednici, Županiju svrstavaju u primjer rada na nacionalnoj razini, što je potvrdio i Siniša Krajač ,pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora. Sjednici je prisustvovala i Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ te novom starom predsjedniku Veljku Karabaiću čestitala na reizboru i zahvalila se na dosadašnjoj uspješnoj suradnji. Novo mandatno razdoblje traje do 2024. godine te će izabrano rukovodstvo i stručna služba svojim radom, trudom i zalaganjem biti na raspolaganju svim članicama i korisnicima te očekujemo uspješan nastavak rada i suradnje sa svim suradnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari