ODUŠEVIO MALIŠANE

Veseli Kamion Djeda Mraza posjetio Rijeku, mališane oduševili darovi

Kamion Djeda Mraza posjetio je Istru i Rijeku u sklopu velike božićne turneje u organizaciji Auto Hrvatske.

Nakon što je razveselio mališane u Puli i Pazinu, veselu blagdansku atmosferu Kamion Djeda Mraza u subotu je donio u Rijeku.

Na prepunom Trgu 111. brigade brojni riječki mališani i posjetitelji uživali su u bogatom blagdanskom programu, uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

Posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Poslovna grupa Auto Hrvatska u Rijeci, kao važnom poslovnom središtu, posluje gotovo 20 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz MAN prodajno – servisni centar za gospodarska vozila te Mazda prodajno-servisni centar osobnih vozila.

Djed Mraz nastavlja svoju veliku turneju dugu čak 2.500 kilometara: nakon SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Osijeka, SOS Dječjeg sela Lekenik, Varaždina, Karlovca, Pule, Pazina i Rijeke Kamion Djeda Mraza putuje u Dalmaciju. U srijedu, 20. prosinca posjetit će Split, a dan nakon, 21. prosinca razveselit će Zadrane. Svoju turneju Kamion Djeda Mraza završit će u Zagrebu, 22. prosinca.

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari