VESPA JE VJEČNA! U Rijeku i okolicu stiže stotinjak vespaša iz Hrvatske i susjednih zemalja

Susret se održava u subotu, 1. lipnja a prikupljat će se i dobrotvorni prilozi

Stotinjak vespaša iz Hrvatske i susjednih zemalja i ove će godine posjetiti Rijeku i okolicu u sklopu 8. susreta Vespa kluba Rijeka.

Susret se održava u subotu 1. lipnja, dok program obuhvaća vožnju Rijekom, posjet Harteri, kaštelu na Grobniku s velikom završnicom na Platku gdje će biti organiziran prigodni program.

13.09.2014., Rijeka – Okupljanje vlasnika Vespi u Hrvatskoj. Oko 600 motora marke Vespa i njihovih vlasnika iz cijele Europe i šire, prošlo je gradom na proputovanju od Opatije, kroz Rijeku, prema Bakru i nazad na Trsat.
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gostima je omogućen smještaj u Malom domu Platak po pristupačnim cijenama!

Također, prikupljat će se i dobrotvorni prilozi koji će nekome uljepšati dan ili mjesec života. Nažalost, živimo u vrijeme kada je lako naći osobu ili udrugu kojoj je pomoć potrebna!

PROGRAM SUSRETA:

9:00-11:00 okupljanje i prijave u Caffe baru ŠTRIGA (Titov trg, “Cont”), podjela gadgeta, kava, krafna

Kratko razgledavanje stare tvornice papira Hartera, vožnja do starog kaštela na Grobniku. Pauza sa sendvič, pivu, pogled i ćakulu

Cilj: Mali dom Platak, ručak, igre i “vožnje” spretnosti uz prigodne nagrade, promotivne cijene ića i pića, muzika i fešta do kasno u noć uz mogućnost smještaja u samom domu.

Prijave i dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici Vespa kluba Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari