„AJDE DOĐI NA PLATAK“ U srijedu ujutro Riječani će na Korzu moći isprobati sportske rekvizite i zaigrati nogomet i košarku!

Foto: Riječanin

Sportska manifestacija „Ajde dođi na Platak“ uvertira je Hrvatskom olimpijskom danu i završnici Festivala sportske rekreacije

U srijedu 7. rujna 2016. godine s početkom u 10.00 sati na Korzu (ispred pošte) će se održati sportska manifestacija „Ajde dođi na Platak“ koja je uvertira Hrvatskom olimpijskom danu i završnici Festivala sportske rekreacije.

Građani će moći isprobati sportske rekvizite (ergometar), zaigrati nogomet i košarku, okušati se na trampolinu, ciljati metu lukom i strijelom te odigrati partiju podnog šaha XXL figurama.

Manifestaciji će u ime Primorsko-goranske županije prisustvovati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, ispred Zajednice sportova PGŽ glavni tajnik Darko Ivošević, u ime Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ Dalibor Korenić te u ime Udruge Žmergo Monika Marinović.

U prilogu pogledajte video Udruge Žmergo koji poziva građane da sudjeluju na završnici Festivala sportske rekreacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari