ČITATELJI JAVLJAJU: Na Kozali totalni “parkirni nered” a kazne samo vozilima s “neriječkim” tablicama!?

Čitatelj iz Rijeke, nezadovoljan “selektivnim” kažnjavanjem krivo parkiranih vozila, poslao nam je video kojim prisnažuje svoju tezu

“Ulaz u Brajšinu ulicu na belvederu… Vidljivo u videu – parkirana četiri vozila jedno za drugim, međutim samo na mome kombiju (ZD 835 il) je kazna… Inače, Kozala je kvart gdje je 80 posto vozila “nepropisno” parkirano!”, tvrdi naš čitatelj I. Ž. (podaci poznati redakciji) nezadovoljan činjenicom da je upravo njegovo vozilo kažnjeno zbog nepropisnog parkiranja.

“Sva vozila snimljena u videu, uključujuci i moj kombi, parkirana su na neoznačenim parkirnim mjestima. Međutim, pokušavam shvatiti po kojim načelima uvažena gospoda stavljaju kazne? Svakodnevno parkiram osobno vozilo sa Ri tablicama i nema kazne – pustim kombi sa ZD tablicom i kazna… I ovo nije prvi put!”, tvrdi I. Ž. i rečeno dokazuje snimljenim videom.

Mislimo da nema potrebe slati upite u komunalno redarstvo i Policijsku upravu primorsko-goransku jer znamo koji bi odgovor dobili – da nema nikakve šanse da komunalni redari ili policijski službenici selektivno dijele kazne za prometne prekrašej odnosno krivo parkiranje, prema tome koje registarske tablice ima pojedino vozilo odnosno iz kojega grada dolazi.

Međutim, video koji nam je poslan ipak tjera na razmišljanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari