EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimku velike grupe ilegalnih migranata kako prolazi Klanom u gluho doba noći!

Foto: Ilustracija

Snimka datira otprije nekoliko dana

 

Pogledajte VIDEO IZNAD!

Nadzorna kamera s jednog objekta u Klani zabilježila je u gluho doba noći prolazak poveće grupe ilegalnih migranata u naseljenom mjestu tik uz obiteljske kuće.

Iako je policija u posljednje vrijeme pojačala nadzor ilegalnih pravaca kretanja ilegalnih migranata koji se posljednjih mjeseci iz sjeverozapadne Bosne i Hercegovine žele preko Hrvatske domoći Slovenije i dalje zapada Europe,  a na tom putu prolaze i riječkim zaleđem, migranti – čini se – i dalje koriste svaku mogućnost da se domognu zapada Europe.

Podsjetimo, na Grobniku, nedaleko ulaza na autocestu prema Zagrebu, nedavno je uhićena grupa ilegalnih migranata. (OVDJE)

Tridesetak migranata zatečenih blizu autoceste Rijeka-Zagreb, kod sela Soboli na Grobničkom polju, uglavnom su pakistanski državljani. (OVDJE)

Skupine migranata sreću nerijetko mještani i izletnici u blizini sela, na šumskim cestama i putevima, na rubu naseljenog područja. (OVDJE)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari