LOKALNI IZBORI

(VIDEO, FOTO) Štimac: ‘Promjene su na pomolu’

Foto: Mateo Levak/Riportal

Davor Štimac s nezavisne liste “Da štima grad”, drugoplasirani po izlaznim anketama, može računati na drugi krug izbora

On misli da može prestići SDP-ovog Marka Filipovića:

“Naravno da je dohvatljiv. Ovo su preliminarne ankete, a mi čekamo prave rezultate, koji će uskoro. Zadovoljni smo i pokazujemo da su u Rijeci promjene na pomolu”, poručio je u prvoj večerašnjoj izjavi:

– Kao što smo vidjeli 70% građana Rijeke traži promjenu. Ta promjena će se dogoditi. U idućih 15 dana predstavit ćemo naša programska rješenja. Naglasit ćemo što sve u Rijeci treba promijeniti, a onda za 15 dana ide nova pobjeda, kazao je.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Istaknuo je da je Rijeka stala, a da je nekada bila centar u ovome dijelu Europe. Pokrenuli smo dio stručnjaka, kazao je. Naglašava da Rijeka opet treba biti drugi grad u Hrvatskoj, da treba krenuti putevima razvoja i da ljudi iz tog grada trebaju prestati odlaziti. Ovo je borba svih protiv sadašnje vlasti u Rijeci, protiv vlasti koja je dovela Rijeku u stagnacijsku situaciju, dodaje.

Foto: Mateo Levak/Riportal

– Vidjet ćemo tko će pružiti potporu našim idejama. Sigurno od sutra kreće novo razdoblje pregovora i razgovora, traženja partnera za vladanje Rijekom u naredne četiri godine, kazao je Štimac.

Istaknuo je da će pričekati rezultate do kraja, a ako razlika ostane ovakva, s oko 3%,, smatra da će još večeras moći reći kojim putem se ide dalje.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari