DINKO KALITERNA

Video | Gosti iz Europe dolaze u Opatiju na tretman matičnim stanicama, jedini takav u Hrvatskoj!

RTL

Riječ o najinovativnijoj metodi koja pomaže brojnim bolestima poput moždanog, srčanog udara…

I zdravstveni ali i estetski turizam privlači sve više gostiju u našu zemlju, a trendove prati i Opatija.

U Opatiji se nudi nešto što doista nema i pokazuje kako bi klasični estetski turizam trebao izgledati. Turisti su bukirali svoje termine i dolaze u polikliniku koja se nalazi u sklopu opatijskog hotela, a nakon toga u hotelu ostaju još sedam ili 14 dana.

U poliklinici Poliderma radi se tretman matičnim stanicama, jedini takav u Hrvatskoj, a o svemu tome za RTL danas govori Dinko Kaliterna, dermatolog i osnivač poliklinike Poliderma.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Matične stanice su nešto najbolje što danas možemo ponuditi ne samo u estetici nego i što se tiče bolesti, uloga matičnih stanica je da poprave ili nadoknade izgubljenu funkciju. Riječ je o posebnoj metodi pod lokalnom anestezijom se izvadi manja količina masti, dobiju se matične stanice one se daju u krvotok. Matična stanica s potiče cijeljenje i to je najefikasnija metoda za iscjeljenje brojnih bolesti, jer vraća tijelo u ravnotežu. Najbolje je kombinirati modernu medicinu s matičnim stanicama”, objasnio je  Kaliterna.

Otkrio je da gosti dolaze iz Europe, iz obližnjih zemalja te da je interes velik, jer je riječ o najinovativnijoj metodi koja pomaže brojnim bolestima poput moždanog, srčanog udara…, donose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari