DINKO KALITERNA

Video |Gosti iz Europe dolaze u Opatiju na tretman matičnim stanicama, jedini takav u Hrvatskoj!

Idi na originalni članak
RTL

Riječ o najinovativnijoj metodi koja pomaže brojnim bolestima poput moždanog, srčanog udara…

Oglas

I zdravstveni ali i estetski turizam privlači sve više gostiju u našu zemlju, a trendove prati i Opatija.

U Opatiji se nudi nešto što doista nema i pokazuje kako bi klasični estetski turizam trebao izgledati. Turisti su bukirali svoje termine i dolaze u polikliniku koja se nalazi u sklopu opatijskog hotela, a nakon toga u hotelu ostaju još sedam ili 14 dana.

U poliklinici Poliderma radi se tretman matičnim stanicama, jedini takav u Hrvatskoj, a o svemu tome za RTL danas govori Dinko Kaliterna, dermatolog i osnivač poliklinike Poliderma.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Matične stanice su nešto najbolje što danas možemo ponuditi ne samo u estetici nego i što se tiče bolesti, uloga matičnih stanica je da poprave ili nadoknade izgubljenu funkciju. Riječ je o posebnoj metodi pod lokalnom anestezijom se izvadi manja količina masti, dobiju se matične stanice one se daju u krvotok. Matična stanica s potiče cijeljenje i to je najefikasnija metoda za iscjeljenje brojnih bolesti, jer vraća tijelo u ravnotežu. Najbolje je kombinirati modernu medicinu s matičnim stanicama”, objasnio je  Kaliterna.

Otkrio je da gosti dolaze iz Europe, iz obližnjih zemalja te da je interes velik, jer je riječ o najinovativnijoj metodi koja pomaže brojnim bolestima poput moždanog, srčanog udara…, donose RTL Vijesti.

Exit mobile version