FILMSKA PRIČA

Iz riječke bolnice: Žena pronađena na Krku i dalje je na liječenju, evo u kakvom je stanju

Pixsell

O svemu je obaviještena njezina sestra, a Veleposlanstvo Republike Slovačke bavi se pravnim pitanjima oko povratka u Slovačku

Daniela Adamcova, čiji je identitet nakon deset dana jučer otkriven, i dalje je u riječkom KBC-u i za sada se i dalje ničega ne sjeća.

O svemu je obaviještena njezina sestra, a Veleposlanstvo Republike Slovačke bavi se pravnim pitanjima oko povratka u Slovačku.

Više u VIDEOPRILOGU:

Daniela Adamcova pronađena je na hridi, kod Čižića na otoku Krku, dezorijentirana i dehidrirana, bez svijesti o tome tko je i odakle. Iz riječkog KBC-a kažu da joj je stanje stabilno.

”Bolesnica je još uvijek kod nas na bolničkom liječenju. Mogu reći da je medicinski stabilno i da u suradnji sa drugim nadležnim institucijama da se radi na daljnjim pravnim postupcima kako bi se u interesu bolesnice postiglo najbolje – njeno vraćanje u matičnu zemlju. Što se tiče zdravstvenog stanja, pacijentica je u dobrom stanju i spremna za otpust”, kazao je ravnatelj riječkog KBC-a Alen Ružić za RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari