KASTAVKA MJESECA

Kastavka mjeseca listopada 2020. godine je Linda Poščić Borovac

Foto: Youtube/Printscreen

Linda Poščić Borovac za sebe kaže da je jednostavna i sretna žena koja je naučila cijeniti svaki trenutak. Supruga, majka, prijateljica, kolegica, predsjednica uprave tvrtke Crocon d.o.o., autorica, mentor, osnivač i potpredsjednica Udruge Happy ThinGS Academy te dobitnica brojnih nagrada među kojima i Stevie Awards for Women in Business dodijeljenu u New Yorku 2015.

Kastavkom mjeseca listopada postala je zbog originalne, kreativne i lude knjige o biznisu i ljudima u njemu: „Disaster – dijagnoza modernog biznisa“. Knjiga je projekt na kojem su uz nju godinama radili Ana Zoričić, Zoran Krušvar i dizajnerica Veronika Uravić Čolak.

– Knjiga je bazirana na našem poslovnom iskustvu dugom gotovo tri desetljeća. To je tzv. slikovnica za biznismene, ilustrirani satirički osvrt na poslovanje, ponašanja i odnose među ljudima danas. Ideja za slikovnicu mi je došla nakon jednog u nizu mukotrpnih, dugometražnih i beskorisnih „druženja“ i krčenja šume papirologije u jednoj javnoj službi. Poželjela sam stvoriti nešto suprotno od toga, nešto jednostavno i životno, brutalno i humorno, zabavno, a ozbiljno, kaže Linda Poščić Borovac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari