KLIŽITE S NAMA: Otklizali smo danas dva đira u Opatiji za sve one koji nemaju prilike klizati!

Opatijsko klizalište „Ledena čarolija“ na Ljetnoj pozornici od svoga otvaranja početkom prosinca mami mnoge Opatijce i njihove goste na zabavnu rekreaciju na ledu

Velika ledena ploha, mnoštvo prostora za klizanje, lokacija u samom centru Opatije i neponovljiva atmosfera adventa u „Kraljici Kvarnera“ mami mnoge Opatijce i njihove goste na klizalište „Ledena čarolija“. Mladi i oni „u najboljim godinama“ rado se zabavljaju na klizalištu i uz klizalište, a to smo danas učinili i mi. Naravno, sve smo zabilježili kamerom, pa iz prve ruke, zahvaljujući vašem web portalu Riječanin, možete osjetiti kako je to „jezditi“ opatijskim ledom!

Kakav je osjećaj pogledajte u priloženom videu…

 

Termini

Klizalište je otvoreno za građanstvo od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, odnosno od 11 do 22 sata petkom, subotom i nedjeljom.

Upisi u 2. termin Škole klizanja obavit će se u petak, 18.12. u 14 sati. Školu klizanja i ove godine vodi profesionalni trener Aleksander Car.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari