SJAJNI TURISTIČKI REZULTATI

KVARNER JE PUN! “Nema slobodnih kreveta u Crikvenici; Imamo gotovo jednake rezultate kao 2019. godine!”

Foto: Facebook

U Crikvenici nema slobodnih kreveta

Kvarner je posve pun. Ostvaruje se gotovo identična popunjenost onoj iz 2019., no u kolovozu se ne može birati vrsta smještaja. Slobodno kreveta nema, javlja Maja Brkljača za RTL.

Više u VIDEOPRILOGU:

”U prvih nekoliko dana kolovoza u Crikvenici se odmara 24 000 gostiju. To je otprilike na 90 posto rezultata iz 2019.”, rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Crikvenice.

”Srpanj na rivijeri Crikvenica je bio izvanredan. Imali smo 83 posto popunjenosti u odnosu na 2019. Na se mogao birati krevet, u kolovozu na naše zadovoljstvo, ne možemo. Nadamo se da će ostati dobra situacija”, komentirala je Biondić.

Tradicionalno, u Crikvenici su najbrojnijih gosti Nijemci, ove godine ih je nešto manje. Najviše je domaćih gostiju.

”Drugi su Nijemci, treći Slovenci. Zatim Mađari, Česi i Poljaci. Srednja Europa je naše tradicionalno tržište. I u ovoj korona godini su nam ostali vjerni”, rekla je Biondić.

Unazad nekoliko godina, uvedene su vinjete za buseve za jednodnevne izlete. Nakon toga, veliki dio prevoznika je odustao, pojasnila je Biondić.

‘To za nas znači manju opterećenost destinacije, što nam je i bio cilj. Imali smo situaciju da je u Crikvenicu ulazilo i  80 autobusa dnevno. Što je naša infrastrukutura teško podnosila”, rekla je Biondić.

U Turističkoj zajednici se nadaju da ukoliko situacija s epidemiološkim stanjem ostane dobra, da će kolovoz biti sjajan. Booking  za rujan i lipanj su isto dobri., donose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari