LJETNE GADOSTI 2: „Gazda plaže“ u Selcu u fizičkom sukobu s kupačima

Foto: screenshot Facebook

Sukob se dogodio prošle godine kao kulminacija neuviđavnog ponašanja iznajmljivača ležaljki na plaži u Selcu Miroslava Mesaroša

Nakon što smo danas prenijeli tekst Index.hr-a o najblaže rečeno nesvakidašnjem ponašanju Miroslava Mesaroša, nositelja koncesijskog odobrenja za plažu Poli mora u Selcu koji već godinama na vrlo nekulturan način tjera kupače „s ručnicima“ koji ne žele iznajmiti njegove ležaljke za sunčanje (OVDJE), javili su nam se čitatelji koji su se ponašanjem rečenog koncesionara upoznali još prošle godine.

Na videu kojeg nam je poslao čitatelj vidi se kako se Miroslav Mesaroš prepire s nekolicinom kupača “kočijaškim rječnikom”, nazivajući ih idiotima i lopovima.

“Dođi gore, majmune jedan, idiote jedan glupi, dođi gore, tu si bio hrabar, dođi gore, ne želim vas ovdje, vi ste idioti, neandertalci”, čuje se Mesaroš kako vrijeđa muškarca i uporno ga poziva da dođe gore. Nakon što ga muškarac odguruje, Mesaroš nastavlja ići prema njemu govoreći mu: “Nemoj se gurati, ne znaš s kim imaš posla, dođi gore, majmune jedan.”

U jednom trenu, što se vidi na snimci, muškarac gubi strpljenje i udara Mesaroša koji pada na ležaljku. Ipak, odmah ustaje i nastavlja mu govoriti “Ajde dođi gore, idiote jedan.” Odlazeći polako prema „gore“.

https://www.facebook.com/d4rk.ch1ld/videos/10214430061680279/

Mesaroš je za Index.hr rekao da je video snimljen prošle godine i da su ga isti muškarci pokrali te da mu nisu htjeli platiti korištenje ležaljki.

“To su bili čudni ljudi, nisu nam htjeli platiti ležaljke, vrijeđali su me da sam mađarsko govno, da im prodajem maglu, kad god sam im došao naplatiti onda su bježali u more. Četvrti dan kako su dolazili na plažu, došlo je do konflikta. Dobio sam niz udaraca jer sam im uzeo stvari s ležaljke i dao te stvari ljudima koji su mi platili za ležaljku. Onda su me okružili i lupali sa svih strana. Rekli su mi da sam pijan, a oni su u četiri dana koristili 16 kompleta ležaljki i za to nam nisu platili 1440 kuna, nego su nas pokrali”, rekao je Mesaroš za Index.hr i dodao da uvijek ima problema samo s “našim ljudima”.

No, jedan očevidac ovog incidenta naknadno je rekao da Mesaroš – laže.

Očevidac tvrdi da je Mesaroš fizički prvi napao suprugu muškarca koji je bio otišao u trgovinu. Prema riječima očevica, Mesaroš je ženu prvo bacio s ležaljke dok mu je ona pokušavala objasniti da je njezin muž otišao u trgovinu i da će platiti čim dođe. Kad ju je bacio s ležaljke, vukao ju je po podu, tvrdi očevidac.

Prema njegovim riječima, kraj nje je bilo dijete koje je sve gledalo u šoku i tad je prišao muskarac koji ga je kasnije udario jer niti on niti nitko nije mogao vjerovati što je Mesaroš napravio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari