Marin Miletić se rasplakao, odluku o premještaju iz sušačke Gimnazije primio je iznimno teško

Riječki vjeroučitelj i vloger svoj je najnoviji vlog, objavljen danas, posvetio – sasvim razumljivo – odluci Katehetskog ureda o njegovu premještaju iz Prve hrvatske sušačke gimnazije u novu školu

Crkva smijenila Marina Miletića, dio učenika sušačke Gimnazije u šoku

Miletić je odluku, opet sasvim razumljivo, primio iznimno teško. Za 14-godišnji rad u Prvoj hrvatskoj sušačkoj gimnaziji, kako kaže u vlogu, vežu ga mnogobrojne uspomene, poznanstva i neraskidiva prijateljstva, te svakako poseban a možda i jedinstven odnos s učenicima koje je podučavao.

“Koju god cijenu trebam platiti, platit ću je. Po savjesti do kraja”, kaže Miletić u vlogu i nastavlja: “Hvala mojim kolegama. Ponosan sam na štrajk, ponosan sam što smo se držali zajedno… Ponosan sam na svoj govor na Trgu bana Jelačića. Ne bi slova mijenjao! Na svoje istupe… Takav sam, to sam ja, Marin Miletić! Ne mogu se svidjeti svakome…”, govori Miletić u 15-minutnom vlogu.

Njegovu cijelu reakciju na smjenu možete pogledati u VIDEU:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=865&v=NRTmQAaEMoY&feature=emb_logo

Podsjetimo, Miletić je kao vjeroučitelj u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci radio više od 10 godina. Ipak, odlukom Katehetskog ureda premješten je u drugu srednju školu.

Povezani VIDEO: